Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Şirvan’da Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti 
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Şirvan ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi.  

Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Vali Kızılkaya, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları vererek, esnaflara bol ve bereketli kazançlar diledi.  

GENÇLİK MERKEZİ VE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Dr. Kemal Kızılkaya,Şirvan Gençlik Merkezi , Şirvan Anadolu Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini ziyaret etti.

Gençlik Merkezine yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerinden bilgi  alan Vali Kızılkaya, Merkez bünyesinde açılan kurslara katılan gençlere başarılar diledi. 

Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini de ziyaret eden Vali Kızılkaya, “aziz şehitlerimizin yakınları bizlerin kutsal emanetleridir. Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum.” İfadelerini kullandı.

YENİ ŞİRVAN HÜKÜMET KONAĞINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, inşaat çalışması devam eden Şirvan Yeni Hükümet Konağı binasında inceleme ve denetimlerde bulundu.

Şirvan Kaymakamı Emrah Bütün ve yüklenici firma yetkililerinden inşaat çalışmaları, çevre düzenlemeleri hakkında detaylı bilgi alan Vali Kızılkaya,"Şirvan yeni Hükümet Konağı %60 oranında tamamlanmıştır. İnşaat yapım çalışmaları devam etmektedir. Hayata geçirilen yeni kamu hizmet binaları, vatandaşlarımıza kaliteli, hızlı ve etkin hizmetler sunacak imkanlar  sağlalayacaktır." dedi.

Şirvan ilçe ziyaretine Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl genel Meclis Üyeleri Hasan Carlık ve Mehmet Aydemir’de eşlik etti 










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.