Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde El Sanatları Sergisinin Açılışını Yaptı
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya ile birlikte Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde El Sanatları Sergi açılışına katıldılar.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya ile birlikte Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan 'Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde (TRSM) tedavi gören hastaların hazırladığı 'El Sanatları Sergisi'nin açılışına katıldı.

El emeği göz nuru eserleri inceleyen Vali Kızılkaya, Sergi’nin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği ve Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezimizin iş birliğinde gerçekleşen bu etkinliği çok değerli bulduğunu ifade eden Vali Kızılkaya,etkinlikler sayesinde hastaların kısa sürede şifa bulacağına inanıyorum. Sergide emeği geçenlere, kurumlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

El sanatları sergi açılışına Hastane Başhekimi Uz. Dr. Çağdaş Kaynak, hastane yönetimi, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç ve sağlık çalışanları katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.