Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Şehit Teğmen Ömer Bağra'nın Ailesini Ziyaret Etti 
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya,  Pençe/Kilit Operasyon Bölgesinde 12/08/2022 tarihinde teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu şehit düşen Piyade Teğmen Ömer Bağra'nın  ailesini Şirvan Nallıkaya köyünde ziyaret etti.

Şehidimizin Annesi ve babası  ve yakınlarıyla sohbet eden Vali Kızılkaya, şehit ailemize başsağlığı ve sabır dileyerek, taleplerini dinledi. Aziz şehidimizin kabrini de Köy Mezarlığı'nda ziyaret ederek dua etti. 

Vali Kızılkaya, "Vatanın ve milletin birliği, huzur ve güvenliği için görev yaparken şehit olan şehidimizin değerli ailesi bize emanettir. Bizler, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Yanlarında olamaya devam edeceğiz. Aziz Şehidimizin ruhu şad mekânı cennet olsun" dedi.

Ziyarete Şirvan Kaymakamı Emrah Bütün,Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve kurum müdürleri kapıldı.

Vali Kızılkaya, Şirvan/Nallıkaya Köyünde Vatandaşlarla Buluştu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya,  Pençe/Kilit Operasyon Bölgesinde 12/08/2022 tarihinde teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu şehit düşen Piyade Teğmen Ömer Bağra'nın  ailesini ziyaretinin ardından Nallıkaya köyünde vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların arasında buluna 7 buçuk  yaşında ki Muhammed Buğutekin Vali Kızılkaya’yı asker selamıyla selamlayarak tanışarak şehit abisi Ömer Bağra gibi asker olmak istediğini Vali Kızılkaya’ya söyledi.

Vali Kızılkaya,Muhammed’in isteği üzerine duygulanarak, Rabbim evlatlarımızın bahtlarını açık eylesin ifadelerini kullandı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.