Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Şehit Ailesini Ziyaret Etti
banner229

Vali/Belediye Başkan V. Dr. Kemal Kızılkaya eşi Nurten Kızılkaya ile birlikte Pençe-Kartal-2 Harekât bölgesinde 2021 yılında şehit olan 13 kişiden jandarma Er Süleyman Sungur’un ailesini ziyaret etti.

Vali / Belediye Başkanvekili  Dr. Kemal Kızılkaya, 2021 tarihinde Pençe Kartal-2 Harekât bölgesi Gara’da, bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen jandarma er Süleyman Sungur’un babası Salih Sungur’u evinde ziyaret etti.

Vali Kızılkaya, şehitlerin kıymetli emanetleri olan ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “bugün Sungur ailesinin hatırını sorduk, hayır dualarını aldık.

Salih amca bundan sonra sürekli beraber olduğumız bir amcamız. Aziz şehidimize ve Vatan uğruna toprağa düşen tüm şühedamıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Terörle mücadelemiz her yerde devam edecek”. Dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.