Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Şanlıurfa’da "Düzensiz Göçle Mücadele Bölge Koordinasyon Toplantısı"na Katıldı
banner229

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Adıyaman, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Siirt ve Şırnak Valilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Düzensiz Göç İle Mücadele Bölge Toplantısı” Şanlıurfa’da yapıldı.

Vali Dr.Kemal Kızılkaya, Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda bölge Valilerinin de katılımı ile düzenlenen "Düzensiz Göçle Mücadele Bölge Koordinasyon Toplantısı"na katıldı.

Bölge illerinde yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda; düzensiz göçle daha etkin ve verimli bir mücadele yürütebilmek amacıyla ülke genelinde alınan tedbirler, Bölge illerine ilişkin istatistiki veriler ve kontrol noktalarının etkinliği, alınan önlemler ile yapılan çalışmalar istişare edildi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile toplantı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.