Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Pervari ve Siirt'teki Özel Eğitim Merkezleri Yönetici ve Çalışanlarını Makamında Ağırladı
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Pervari Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Siirt/Merkez Mavi Kelebekler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yönetici, öğretmen ve öğrencilerini makamında ağırladı.

Özel bireyler Muhammed ve Hamza ile yakından ilgilenen Vali Kızılkaya, Rehabilitasyon merkezlerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanlarına başarılar dileyen Vali Kızılkaya, “Dezavantajlı grupların her zaman yanlarında olduğunu belirterek, psikolojik, sosyal, sağlık, eğitim ve ekonomik her türlü istek ve beklentilerinin karşılanması için hassasiyet gösterilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. 
 
Rehabilitasyon Merkezleri adına söz alan Hasan Tayfun da Sayın Valimizin gösterdiği yakın ilgi ve desteğine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret, gün anısına çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.