Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Özel İdarenin Yatırımlarını Yakından Takip Ediyor
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında her hafta İl Özel İdarenin yapmış olduğu yatırımlar masaya yatırılıyor.
İl Özel İdaresinin yatırım ve projeleri ile kırsal kesime yönelik alt ve üst yapı hizmet yatırımlarının ele alındığı geniş katılımlı değerlendirme toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında Siirt Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda;Köy yolları bakım ve onarımları,Köylerimizin alt ve üst yapı yatırımları,Eğitim Yatırımları, Makine-ekipman durumu,Tasarruf tedbirleri,Mali hizmetler ile devam eden ve planlanan yatırım ve projeler ele alındı.

Vatandaş odaklı kamu hizmetlerinin önemine dikkat çeken Vali Kızılkaya, 'Kırsal alanda yapılacak yatırımların proje süreçlerinin her aşamasının titizlikle takip edilmesini, köylerin alt yapılarının iyileştirilmesine yönelik planlanan proje ve çalışmaların zamanında ve herhangi bir aksaklığa mahal vermeden tamamlanması yönünde ilçe Kaymakamları ve kurum yöneticilerine talimat verdi'

Toplantıya İlçe Kaymakamları, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve birim müdürleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.