Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, OSB’de İncelemelerde Bulundu
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya,Siirt Organize ve Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu

Vali Kızılkaya ve beraberinde İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat,Genel Sekreter yardımcıları Mecit İlhan, Ahmet Bülbül Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Habip Öner ile birlikte Ekcan Metal Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. ve Denizhan Moda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine ait Fabrikada incelemelerde bulundu.

Fabrikalarda yürütülen çalışmalarla ilgili OSB ve firma yetkililerinden bilgi alan Vali Kızılkaya, çalışanlarla sohbet ederek, kolaylıklar diledi. Yatırımcılara da bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Üretimin kent ekonomisine katkısını vurgulayan Vali Kızılkaya, iş insanlarını kentte  yatırım yapmaya davet etti. 

OSB’ye ait ilave alan ile ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızdan Kamu Yararı Kararı alındığını belirten Vali Kızılkaya, Organize Sanayi Bölgesinde 28 kuruluşun faaliyet gösterdiğini, yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlandığını belirtti. Ayrıca, 18 boş parsel için alt yapıların hazır olduğunu ve teşviklerle yatırımcılara önemli imkanlar sunulduğunu ifade etti. 











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.