Bu haber kez okundu.

VALİ KIZILKAYA, OKUL MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
banner229

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı vesilesiyle Okul Müdürleri ile bir araya gelerek, değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda Okul Müdürlerine hitap eden Vali Kızılkaya; "Çocuklarımızın ve okullarımızın güvenliği ilk önceliğimizdir. Eğitimde hedeflenen amaçların gerçekleştirilmesi, okulun en iyi şekilde yönetilmesine bağlıdır. Sizler eğitim alanında bir şehrin kaderini, dolayısı ile geleceğini belirleyen insanlarsınız.  
Yönetici olarak; öğrencilerle, öğretmenlerle, velilerle ve tüm paydaşlarınızla etkili iletişim kurmalı, yönettiğiniz okulu aldığınız noktadan daha ileriye götürmenin mücadelesini vermelisiniz.

Siirt’te eğitim seviyesini daha üst noktalara taşımak, sorunları çözmek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, daha sağlıklı ve nezih ortamlarda eğitimleri için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız.” 

Toplantıya, Vali Yardımcısı Şeyma Aktaş Semiz, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.