Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Okul Müdürleri ve İl Milli Eğitim Yöneticileri İle İftar Programında Buluştu
banner229

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Öğretmen Evi'nde düzenlenen iftar programında okul müdürleri ve il milli eğitim müdürlüğü yöneticileriyle bir araya geldi.

Programda konuşan Vali Kızılkaya, eğitim camiasının değerli temsilcileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Huzur kenti Siirt'te Ramazan ayında birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyede yaşandığını vurguladı.

Aziz Milletimizin inancından ve kültüründen aldığı güzel hasletlerle birlikte Mübarek Ramazan ayını Siirt'in manevi atmosferinde birlikte yaşama fırsatı bulduğunu belirten Vali Kızılkaya, eğitimin kendileri için ilk öncelik olduğunu vurgulayarak, devletin imkan ve kabiliyetlerini çocuklarımızın aydınlık geleceği için kullanmaya devam edeceklerini ifade etti.

Vali Kızılkaya, iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, milli eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.