Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Kentsel Dönüşüm Alanında Denetim ve İncelemelerde Bulundu
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayelerinde Siirt Merkez Karakol Mahallesinde yürütülen '1. Etap Siirt Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanacağı Karakol Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Kentsel dönüşüm projesi hakkında kurum yetkililerinden bilgi alan Vali Kızılkaya, "Proje kapsamında tarihi niteliği olan yapıların dışındaki diğer yapıların tamamı yıktırılarak kentin tarihine kültürüne ve mimari dokusuna uygun yapıların yatay olarak inşa edileceğini ifade etti" 

Projenin hassasiyetle takip edildiğini belirten Vali Kızılkaya, 1. Etap Siirt kentsel dönüşüm projesi kapsamında binaların yıkım işlerine en kısa sürede başlanacağını belirtti.

Vali Kızılkaya, projenin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi yönünde yetkili kurumlara talimat verdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.