Bu haber kez okundu.

VALİ KIZILKAYA, KENT MERKEZİNDE YAPIMI DEVAM EDEN EĞİTİM YATIRIMLARINI İNCELEDİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, kent merkezinde yapımı devam eden eğitim yatırımlarını denetledi.
Vali Kızılkaya, 24 derslikli Şehit Eşref Bitlis Ortaokulu, 12 derslikli Özel Eğitim Anaokulu, 8 derslikli Cengiz Topel Anaokulu ve Siirt Olgunlaşma Enstitüsü inşaatlarını yerinde denetleyerek, incelemelerde bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu ve firma yetkililerinden bilgi alan Vali Kızılkaya, eğitim yatırımlarının belirlenen sürede tamamlanarak hizmete alınması yönünde ilgililere talimat verdi.
Siirt’in eğitim üssü olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Vali Kızılkaya, ‘Kentte inşa edilen modern ve nitelikli okulların eğitim kalitesini artırdığına vurgu yaparak, Siirt il genelinde toplamda 37 okulun yapımı ve 80 okulun onarımı için yaklaşık 1 milyar TL tutarında yatırım yapıldığını’ ifade etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.