Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Kayabağlar Beldesinde Vatandaşlarla İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Mübarek ramazan ayının manevi ikliminde toplumun değişik kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.

Vali Kızılkaya, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar Beldesinde düzenlenen toplu iftar programına katıldı.

Vali Kızılkaya, iftara öncesi vatandaşların masalarını gezerek kendileri ile bir süre sohbet etti, hatırlarını sordu.

Milli birlik ve beraberlik mesajları veren, Vali Kızılkaya, Mübarek ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın daha da güçlendiğini belitti.

Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Vali Kızılkaya, iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Program, yapılan duanın ardından son buldu.

İftar programına; Ak Parti Milletvekili Mervan Gül, Kurtalan Kaymakamı Samet Serin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ve vatandaşlar katıldı.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.