Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, İl Genel Meclis Üyeleri İle Bir Araya Geldi
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, İl Genel Meclisi Başkanı Cangir Bayram ve İl Genel Meclisi üyeleri ile bir araya geldi.

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram ve İl Genel Meclis Üyelerini ziyaret ederek, İl genelinde yürütülen yatırımları ve çalışmaları değerlendirdi.

Vali Kızılkaya, İl, ilçe, belde ve köylerin sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaşarak karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. 

Vali Kızılkaya, “2023 yılında yapılan hayırlı ve güzel işlere öncülük ettiğiniz için başta İl Genel Meclis Başkanımız olmak üzere Meclis Üyelerimize, Genel Sekreterimize, müdürlerimize, bütün çalışanlarımıza, alın teri döken bütün işçilerimize, memurlarımıza ve hayata geçirilen projelere destek veren siyasetçilerimize canı gönülden teşekkür ediyor, Görev yaptığımız süre içinde sizlerle birlikte en güzel hizmetleri yapabilmeyi temenni ediyorum. Sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. ”Dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.