Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Eruh’ta  Muhtar ve Vatandaşlarla Buluştu
banner229

Vali/ Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Eruh ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Eruh Kaymakamlığı ve Eruh Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Kızılkaya, ilçede yürütülen kamu hizmetleri, yatırımlar, projeler ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında ilçe Kaymakamı İbrahim Engin Şenay ve Belediye Başkanı Cevher Çiftçi'den bilgi aldı.

Eruh/merkez ve ilçeye bağlı Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya gelen Vali Kızılkaya, Mutasavvıf ve Halk Şairi Yunus Emre’nin “Gelin tanış olalım, işin kolayın tutalım,Sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz” sözü ile Muhtarları selamlayarak, kendileri ile tanıştı. 

Muhtarlara tek tek söz veren Vali Kızılkaya Muhtarların sorun, talep ve beklentilerini dinledi. 

Talepleri yetkililere not aldırdı. 

Vali Kızılkaya, köylerimizin taleplerini bütçe imkânları dâhilinde değerlendirileceğini ifade ederek, köylerimize yapılacak yatırımların takipçisi olacağını belirtti.

Eruh'ta Halkla Buluştu

Vali/ Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Eruh'ta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun, talep ve beklentilerini dinledi. 

Vatandaşlarla hasbihal eden Vali Kızılkaya esnaflara bol ve bereketli kazançlar diledi.

Vali Kızılkaya, Eruh Fındık Yolunda İncelemelerde Bulundu

Vali/ Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Eruh İlçe Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve Kurum Amirleri ile beraber Eruh mülki sınırları içinde yapımı devam eden 'Eruh-Fındık Yolu ve Tünel Projesi' çalışmalarını yerinde inceledi.

Yürütülen çalışmalarla ilgili karayolları ve firma yetkililerinden brifing alan Vali Kızılkaya, T1 ve T2 tünellerini inceledi. 

Vali Kızılkaya, “Bitme aşamasında olan projenin tamamlanmasıyla Siirt, Şırnak, Mardin ve Batman arası ulaşım ağı bağlantıları sağlanarak, iller arası seyahat süreleri kısalacaktır. Bu proje aynı zamanda bölgenin sosyo-ekonomik ve ticari yaşamına çok önemli bir değer katacaktır.”Dedi.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.