Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Çok Amaçlı Spor Salonu'nda İncelemelerde Bulundu
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya,Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde Siirt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 'Çok Amaçlı Spor Salonu'nda denetim ve incelemelerde bulundu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Vali Yardımcısı Fatih Kurt,Gençlik ve Spor  İl Müdürü Hayati Kısacık ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde Siirt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 'Çok Amaçlı Spor Salonu'nda denetim ve incelemelerde bulundu.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla Siirt'te'Çok Amaçlı Spor Salonu kazandırıldığını ifade eden Vali Kızılkaya, "Spor tesissimiz geleceğimizin teminatı gençlerimizin spor yaşamına önemli değer katacaktır. Tesisin İlimize hayırlı ve uğurlu olsun. “ İfadelerini kullandı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.