Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya,Kurum denetimleri kapsamında Siirt Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Raci Bülbül'den kentsel dönüşüm, imar barışı, çevre kirliliğinin önlenmesi, sıfır atık projesi kapsamında yürütülen çalışmalar ve yapı denetimleri hakkında detaylı brifing aldı.

Vali Kızılkaya, daha yaşanabilir bir Siirt için çevre bilincinin önemine vurgu yaparak, KentselDönüşüm , ÇevreTemizliği ve Sıfır Atık Projesi'ne gereken her türlü desteğin verildiğini, verilmeye devam edileceğini belirtti.

Vali Kızılkaya daha sonra kuruma ait ve yapım inşası devam eden yeni hizmet binası inşaat alanında denetim ve incelemelerde bulundu. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.