Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Beğendik Beldesinde Mehmetçikle İftar Yaptı
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ramazan ayının manevi ikliminde Beğendik beldesinde kahraman Jandarma personeli ile iftar programında bir araya geldi.

jandarma personelinin ramazan ayını tebrik eden Vali Kızılkaya, mübarek ramazan ayının rahmet ve bereketinin paylaşıldığı peygamber ocağında verilen iftar sofrasında kahraman Mehmetçiklerimiz ile hasbihal etti. İftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Kızılkaya, "Gece-gündüz demeden fedakârca çalışan tüm güvenlik birimlerimize teşekkür ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizlerle” ifadelerini kullandı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ya Siirt Ak Parti Milletvekili Mervan Gül, Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ve Beğendik Belediye Başkanı Görgün Özdemir’de eşlik etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.