Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Baykan Kasımlı Köyünde Okul ve Şehit Annesini Ziyaret Etti
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Baykan ilçesinde Baykan Aile Destek Merkezi'ni ziyaretinin ardından Kasımlı Köyü İlkokulu ve Şehit annesini ziyaret etti.

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Nurten Kızılkaya, yapımı tamamlanan Baykan/ Kasımlı Köyü İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle birlikte derse katılan Vali Kızılkaya, sınıfları gezdi.Öğrencilere bol bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Nurten Kızılkaya ile birlikte Baykan/Kasımlı köyü kırsalında 1994’te şehit düşen Kahraman Güvenlik Korucusu Nezir Saldıran’ın elli öpülesi annesi Hafize anneyi ziyaret ederek, hatırını sordu, hayır duasını aldı. 

Vali Kızılkaya,Vatan uğruna toprağa düşen şühedamıza Allah'tan rahmet diliyoruz




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.