Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya Başkanlığında, İlçe Kaymakamlarının Katılımı İle İl Özel İdare Yatırımları Masaya Yatırıldı
banner229

İl Özel İdaresinin yatırım ve projeleri ile kırsal kesime yönelik alt ve üst yapı hizmet yatırımlarının ele alındığı geniş katılımlı değerlendirme toplantısı İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Vali  Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda;

Köylerimizin alt ve üst yapı yatırımları,

Eğitim Yatırımları

Köy yolları bakım ve onarımları,

Makine-ekipman durumu

Tasarruf tedbirleri,

Mali hizmetler ile devam eden ve planlanan yatırım ve projeler ele alındı.

Vatandaş memnuniyetinin önemine dikkat çeken Vali Kızılkaya, İlgili Kaymakamlıklar ve İl Özel İdaresinin ilgili birimleri arasında koordinasyonun önemine değindi.

Kırsal alanda yapılacak yatırımların proje süreçlerinin her aşamasının titizlikle takip edilmesini isteyen Vali Kızılkaya, Köylerin alt yapılarının iyileştirilmesine yönelik planlanan proje ve çalışmaların zamanında ve herhangi bir aksaklığa mahal vermeden tamamlanması yönünde Kaymakamlar ve kurum yöneticilerine talimat verdi.

Toplantıya ilçe Kaymakamları, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat ve birim müdürleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.