Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu’dan Şehit ve Gazi Ailelerine Ziyaret
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kentteki şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişimi sonrasında şehit olan demokrasi kahramanlarını anmak ve o gece yaşananları unutmamak, unutturmamak amacıyla, Vali Hacıbektaşoğlu ve il protokolünden oluşan heyet, şehit ve gazi ailelerini konutlarında ziyaret ettiler.

Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet, 17 Mayıs 2019’da Eruh ilçe kırsalında bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik yapılan operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Güvenlik Korucusu Reşit Koçak’ın ailesini ve Kıbrıs Barış Harekâtı Gazisi Selahattin Gündüz'ü evinde ziyaret ettiler.

Ziyaret ettiği her iki aile ile yakından ilgilenerek, her hangi bir sıkıntıları ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Hacıbektaşoğlu, her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanlarında olacaklarını, kapılarının her daim Aziz Şehitlerimizin kıymetli ailelerine açık olduğunu ifade etti.

Tüm aziz şehitleri rahmetle andığını ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu,’Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, vatanımızın ve milletimizin bağımsızlığı ve tüm kutsal değerlerimizin muhafazası için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacaklarını ve onların emaneti olan bu vatana ve ailelerine sahip çıkmaya devam edeceklerini’ söyledi.

Vali Hacıbektaşoğlu, şehit çocuklarıyla da ilgilenerek, çeşitli hediyeler verdi.

Şehit aile ziyaret programına, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.