Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu,Damla Gönüllüsü Gençlerle Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulamaya konan “Damla Gönüllülük Hareketi Projesi” kapsamında, ilimize gelen gönüllü gençleri, Kızlar Tepesi Sosyal Tesislerinde ağırladı.
Programa, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve misafir öğrenciler katıldı.
Ziyarette, öğrenciler ile bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu,  19-28 Ağustos 2022 tarihleri arasında Siirt’teki köy okullarında, rehabilitasyon merkezleri Kuran kursları gibi gençlerin bulunduğu alanlarda gönüllük faaliyetlerinde bulunacak ve kentin tarihi ve kültürel değerlerini gezecek üniversiteli gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gençlere güvenimiz artıyor, İyi ki Siirt’te geldiniz.  Ülkemizin değişik vilayetlerinden geldiniz. Hepiniz hoş geldiniz.” dedi.
Gençlerle sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, tamamen gönüllülük esaslı ve insan odaklı bu projede yer alan ve ilimizde çeşitli etkinliklerde bulunacak gönüllü gençlere teşekkür ederek, bu anlamlı projede emeği geçen herkesi tebrik etti. 
Siirt’in görülmeye değer bir şehir olduğunun belirten Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerin birer gönül elçisi olduğunu, bu nedenle gittikleri illerde şehrimizi anlatacaklarını belirtti.
Program sonunda, Vali Hacıbektaşoğlu öğrencilere Şanlı Türk Bayrağı işlemeli bir tiftik battaniyesi ve çeşitli hediyeler verdi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.