Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Zorava Köprüsünde İncelemelerde Bulundu
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, beraberinde Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç ile birlikte Siirt-Eruh kara yolu üzerinde yapım inşaatı devam eden 'Zorava Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler Siirt/Eruh karayolu Zarova Çayı üzerinde yapım inşaatı devam eden 350 metre uzunluğunda ve orta ayak yüksekliği 72 metre olan Zorava köprüsünde incelemelerde bulunarak, firma ve diğer yetkililerden, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Hacıosmanoğlu, huzur ve güven iklimi ile birlikte vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini daha da yükseltmek amacıyla çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Özellikle ulaşım ağında yer alan yatırımların tamamlanması için yoğun bir çaba içinde olduklarını kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu,  Zorova Köprüsü’nün önemli bir mühendislik çalışması olduğuna vurgu yaptı.

Siirt Ak Parti Milletvekilli Osman Ören ise Siirt’in hak ettiği güzel yatırımlarla buluşturmaya devam edeceklerini belirterek, inşallah en kısa zamanda köprümüz tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine girecektir. İlimizde devam eden tüm yatırımların takipçisiyiz, yoğun bir çaba içinde çalışıyoruz. diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.