Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Yılın İlk Saatlerinde Güvenlik Güçlerini, Sağlık ve İtfaiye Personeli İle Yeni Yılın İlk Doğan Bebeklerini Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, yılın ilk saatlerinde kentteki güvenlik ve kontrol noktalarında görev yapan polis ve jandarma ekipleri, 112 Acil Çağrı Merkezi, İtfaiye, Zabıta ve hastane çalışanlarının yeni yılını tebrik etti. 

Vali Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ile birlikte Siirt-Kurtalan kara yollarında güvenlik noktalarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu kendileri ile sohbet etti, tatlı ikramında bulundu.

Kezer Jandarma Trafik Uygulama noktasında sürücülerle sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, sürücülere trafik kurallarına uymalarını hatırlatarak, yeni yıllarını kutladı. 

Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi, İtfaiye Müdürlüğünde görevli ekiplerin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanlarını ve yeni yılın ilk doğan bebeklerini ziyaret etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Acil Servisi ziyaret ederek, personel ve hastaların yeni yıllarını kutladı. Daha sonra yeni yılın ilk bebeğini ziyaret ederek, ailesini kutladı ve bebeğe altın takarak, hediyeler verdi. Yeni yılın doğan ilk bebeğine Seher adı verildi.

Vali Hacıbektaşoğlu, görevdeki tüm güvenlik ve sağlık ekiplerine başarılar dileyerek," 2023 yılının sağlık, huzur ve bereket dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.