Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Yılbaşı Gecesi Görev Başındaki Güvenlik Güçlerini Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu yılbaşı gecesi görevli olan kamu personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı ve yeni yılda doğan ilk bebeklere hediyeler verdi.

Vali Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Vali Yardımcısı Samet Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ile birlikte Siirt-Kurtalan kara yollarında güvenlik noktalarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

İlk olarak Kezerde bulunan jandarma uygulama noktasını ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu buradaki personelin yeni yıllarını kutladı. Daha sonra Emniyet Müdürlüğüne ait Kilit 1 noktası, 112 Acil Servis ve itfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı ve görevli personelin yeni yıllarını kutladı.

Yılbaşı akşamında, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için, mesai kavramı gözetmeksizin her daim görevlerinin başında olan güvenlik güçlerini ziyaret ettiklerini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, "Onların bu fedakârlığı sayesinde vatandaşlarımız evlerinde huzurlu bir yılbaşı akşamı geçiriyorlar. İlimizde bu huzuru sağlayan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu'nun son durağı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu.Burada Acil Servisi ziyaret ederek personel ve hastaların yeni yıllarını kutladı.

Daha sonra yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret ederek ailelerini kutladı ve hediyeler verdi. Yeni yılın ilk bebeklerine Efe Yağız Özer ve Beyan Deveboynu adı verildi.

Vali Hacıbektaşoğlu'na eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Vali Yardımcısı Samet Öztürk ve diğer yetkililer eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.