Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Yeni Yılı Görevli Personel ve Hastalarla Karşıladı
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, kentteki güvenlik ve kontrol noktalarında görev yapan polis ve jandarma ekipleri, İtfaiye çalışanları ve Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesini ziyaret ederek, Yeni yıllarını tebrik etti.

İlk olarak Bölge Trafik Müdürlüğü önünde görev Jandarma ekibini ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu görev yapan personelin yeni yıllarını kutladı. Daha sonra Küçük Sanayi Sitesi kavşağındaki polis kontrol noktasına geçen Vali Hacıbektaşoğlu burada görevli polislerin de yeni yılarını kutladı.

Vali Hacıbektaşoğlu'nun buradan İtfaiye Müdürlüğüne geçti.Burada İtfaiye Müdürü Mizbah Yılmaz’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu burada görev yapan personelin yeni yıllarını kutladı.

Vali ve Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte yeni yılda Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  hastaları ziyaret etti.

Burada Sağlık Müdürü Dr Erol Emre Ömür'den kurulumu yeni tamamlanan ikinci PCR Test cihazı hakkında bilgi alan ve laboratuarda görevli personelin yeni yıllarını kutladı.

Pazartesi günü faaliyete geçecek olan 10 yataklı yoğun bakım ünitesini ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu bu üniteye hiç ihtiyaç duyulmaması temennisini dile getirdi.

Son olarak yeni doğan servisini ziyaret edenV ali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, 2021'de dünyaya gelen 2 kız çocuğuna Elif ve Meryem adını verdi ve annelerine hediye paketi takdim etti.

Vali anne Ayşe Şen’in isteği üzerine bebeğe Elif adını koydu. Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra bir başka bebeğe Meryem adının verilmesini önerdi.

Vali Hacıbektaşoğlu oğlunun ziyaretlerine Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ve diğer bazı yetkililer eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.