Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Vefat Eden Köy Muhtarı Karadamar Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Vefat eden Baykan İlçesi Adakale Köyü Muhtarı ve Güvenlik Korucusu  Şahin Karadamar’ ın ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. 

Vali Hacıbektaşoğlu, Merhum Şahin Karadamar’ın babası Bedrettin Karadamar ve yakınları, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Özger, AK Parti Baykan İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Gülümser ve Baykan Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Cemal Sarıyer tarafından karşılandı.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Baykan İlçesi Adakale Köyünde vefat eden Köy Muhtarı Şahin Karadamar’ ın ailesini ziyaret ederek , ailesine taziye dileklerini iletti, başsağlığı ve sabır diledi.
Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, “Vefat eden Köy Muhtarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerimize başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.
Merhum Adakale Köyü Muhtarı Şahin Karadamar ın Babası Bedrettin Karadamar ve yakınları kendilerini bu acı günlerinde ziyaret ederek, acılarını paylaşan Vali Hacıbektaşoğlu’na ve beraberinde heyete teşekkür etti.

Merhum Şahin Karadamar, için okunan duaların ardında Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet Vefat eden Şahin Karadamar’ın babası ,ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunarak taziye yerinden ayrıldılar.
Vali Hacıbektaşoğlu’na, Baykan Kaymakamı / Belediye Başkanvekili Emin Bağlı ve Baykan İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Semih Sevinç eşlik etti.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.