Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Ulaştı Köyünde Şehit Ailesine Başsağlığı Ziyaretinde Bulundu
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ile birlikte Baykan ilçesine bağlı Ulaştı köyünü ziyaret etti.

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, Köy Muhtarı Cemal Hazar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Kendileri ile bir süre sohbet etti.

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra 1986 yılında bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda gelini ve üç torunu şehit edilen ve köyde uzun yıllar Muhtarlık yapan bir süre önce vefat eden, merhum Resul Hazar’ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Hazar ailesine başsağlığı ve sabır dileyerek, acılarını paylaşan Vali Hacıbektaşoğlu, “Eli kanlı bölücü terör örgütü PKK’nın 1986 yılında Ulaştı köyümüzde çoluk, çocuk, yaşlı, kadın demeden sivil vatandaşlarımıza yönelik hain ve alçak saldırıları tarihe kara bir leke olarak tescil edilmiştir.” dedi.

Terör örgütüyle kararlı mücadelenin azim ve kararlılıkla devam ettiğini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, bölgemizde gerçekleştirilen operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbeler vurulmuştur. Yapılan kararlı mücadele ile bölgede huzur ve güven iklimi hâkim kılınmıştır.” diye konuştu.

Hazar ailesi adına söz alan Cemal Hazar da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaret, merhum Resul Hazar için okunan duanın ardından sona erdi.

Vali Hacıbektaşoğlu’nun köy ziyaret programında, AK Parti Baykan İl Genel Meclis üyeleri Cahit Türköz, Necmettin Özger ve AK Parti Baykan İlçe Başkanı Nimetullah Gönül de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.