Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Ulak Net Çağrı Merkezini Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Dr. Mehmet Yurdal Şahin ile birlikte Ulak Net Çağrı Merkezini ziyaret etti. 
Siirt’in en önemli istihdam kuruluşları arasında yer alan işletmede çalışanlarla görüşen Vali Hacıbektaşoğlu, Ulak Net Çağrı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ayaz Akkoyun’dan bilgi aldı.
Siirt’in genç bir nüfusa sahip bir il olduğunu belirten Vali Hacıbektaşoğlu, çağrı merkezlerini, kente istihdamı artırmak ve işsizliği azaltmak noktasındaki en önemli projelerden bir tanesi olarak gördüklerini belirtti.
600 kişinin istihdam edildiği Çağrı Merkezini gezerek, çalışanlarla sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, Çağrı Merkezinin şehrimize kazandırılmasının iş istihdamına önemli katkı sağladığını ayrıca gençlere iş imkânlarının sağlanmasında güzel bir hizmet alanı oluşturulmuş. Ulak Net Yönetim Kurulu Başkanı Ayaz Akkoyun’a ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu, istihdam yaratacak tüm işletmelerimize çağrı merkezine her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Dr. Mehmet Yurdal Şahin de “Gençlere önemli bir istihdam kaynağı yaratan Ulak Net Çağrı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ayaz Akkoyun’u ve işletme çalışanlarını kutluyorum.” dedi.
Ulak Net Yönetim Kurulu Başkanı Ayaz Akkoyun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Çağrı Merkezi olarak şehrin ekonomik ve iktisadi hayatına katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirterek, şuan itibariyle çağrı merkezimizde 600 kişinin istihdam edildiğini, inşallah 2023 Mart ayında bu sayıyı 700’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
Ziyaret sırasında Ulak Net çalışanı bir personel tarafından Vali Hacıbektaşoğlu’na resminin yer aldığı bir tablo hediye edildi.
Ziyarette, Siirt Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Vekili Özgür Çalapkulu’da yer aldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.