Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Türk Kızılay'ı Tarafından Yapılan Özel Eğitim Sınıfının Açılışını Yaptı
banner229

Türk Kızılay’ı Siirt Şubesince yapılan özel eğitim sınıfı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Siirt Merkez 75 Yıl Ortaokulu'nda Türk Kızılay’ı tarafından yapımı tamamlanan özel eğitim sınıfı törenle açıldı.

Özel eğitim sınıfı açılış törenine, Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip,  Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç ve bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Türk Kızılay Siirt Şubesince yapılan özel eğitim sınıfının açılış kurdelesini kesen Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu’ özel eğitim sınıfında öğrencilerle bir süre sohbet ederek, kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

Vali Hacıbektaşoğlu, Türk Kızılay'ın Siirt ilimizde çok güzel işlere imza attığını belirterek, özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim görmelerine olanak sağlamak amacıyla bu projeyi yürüten Türk Kızılayı’na ve katkı sağlayan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Program çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.