Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Stk Temsilcileri İle İftarda Buluştu
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Mübarek ramazan ayının manevi ikliminde toplumun değişik kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.

Vali Hacıbektaşoğlu, ilimizdeki sivil toplum örgütleri ile Millet bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar öncesi katılımcıları tek tek selamlayarak tokalaşan Vali Hacıbektaşoğlu, STK temsilcileri ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, davete iştirak eden STK temsilcilerine teşekkür etti.

STK temsilcileri ile sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, ramazan-ı şeriflerini tebrik etti.

İftar programı, yapılan duanın ardından sona erdi.

İftar programına, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Vali Yardımcıları Samet Öztürk, Fatih Kurt, Belediye Başkan Danışmanı M. Şefik Erden ile kentteki sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.