Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, SİVİL TOPLUM KURULUŞ TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerini makamında kabul etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç, İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi Başkanı Ercan Aslan, Ensar Vakfı Siirt Şube Başkanı Necmettin Çiçek, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Siirt İl Temsilcisi Abdullah Tetik, Önder İmam Hatipliler Derneği Siirt İl Başkanı Sabahattin Ataker’i makamında kabul etti.

Kabulden duyduğu memnuniyetti ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu,  STK temsilcileri ile bir süre sohbet ederek, yaptıkları faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kentin sosyal ve ekonomik olarak kalkınması, daha yaşanılabilir bir kent haline dönüştürülmesinde sivil toplum örgütlerinin görüş ve desteklerinin kendileri için önemli ve değerli olduğunu aktaran Vali Hacıbektaşoğlu, Vatandaşlarımızla bir ve beraber olmak, onlara en iyi şekilde hizmet vermek adına kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının bir arada işbirliği içinde hareket etmelerinin gerekliliğine vurgu yaptı.

STK temsilcileri adına söz alan Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç’ta ilgisi ve STK’lara verdiği desteklerden dolayı Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.