Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Spor Taraftarlarıyla Sahurda Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, mübarek Ramazan Ayının iftar ve sahurlarında toplumun değişik kesimleriyle bir arada olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Spor taraftarları ile sahurda bir araya geldi. Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Siirt Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat, kulüp teknik heyeti, Siirt Spor taraftarlar Dernek başkanı Cumali Şeker, tribün liderleri, dernek yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen programda, Vali Hacıbektaşoğlu, dernek yöneticileri ve taraftarla sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinledi. Siirt spor taraftarları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt’in süper lig heyecanı yaşadığını, bağrından birçok ünlü sporcunun yetiştiği, futbol kültürüne sahip, bir hoşgörü ve huzur şehri olduğunu belirtti.

Sahur programına katılan Siirt Spor taraftar ve yöneticilerine teşekkür eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Taraftar desteğinin futbolculara ve kulübe güç verdiğini, Siirt İl Özel İdare Spor ’un başarısı için hep birlikte el ele gönül gönülle kulübümüze destek vereceğiz. Her türlü çirkin ve kötü tezahürat ’tan da kaçınacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Program sonunda Siirt Spor Taraftarlar Dernek Başkanı Cumali Şeker ve dernek üyeleri Vali Hacıbektaşoğlu’na verdiği destek ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, Siirt Spor forması hediye ettiler. Program, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.