Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Heyeti İle Birlikte KYK Yurdunda Kalan Öğrencilerle Sahur Yaptı
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Milletvekilli Osman Ören, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile birlikte Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı İsmail Fakirullah Erkek Öğrenci Yurdunda öğrencilerle sahur programında bir araya geldi.

Sahur öncesi tek tek ilgilendiği öğrencilerle sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerin sorun, talep ve beklentilerini dinledi. Öğrencilerin taleplerini yetkililere not aldıran Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerimizin taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirti.

Öğrencilerin ramazan bayramını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerle bir süre sohbet etti, tavsiye ve öğütlerde bulundu. Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ayı olduğunu hatırlatan Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerimizle tekrar daha geniş bir platformda bir arya geleceklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Siirt Milletvekilli Osman Ören de ramazanın manevi iklimi altında böyle anlamlı bir gecede öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, öğrencilerin ramazan bayramını kutladı, öğrencilere başarılar diledi.

Sahur programı, öğrencilerle birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Programa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, kurum çalışanları ve öğrenciler katıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.