Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, “Sevgi Çocukları ” İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi ‘Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla bir araya gelerek, iftar yaptı. 

Vali Hacıbektaşoğlu, devlet koruması altındaki çocuklara aile sıcaklığını hissettirmek, koruma ve bakım hizmetlerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen ‘Çocuk Evleri’ Sitesi’ni ziyaret etti. 

Çocuklarla sohbet edip, sorun ve isteklerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu “Çocuklarımıza burada aile ortamı yaratılmış, çocuklarımızı sevgi ve şefkat ile kucaklamalı, onları en güzel şekilde hayata hazırlamalıyız.” dedi.

İftarda çocuklarla yakından ilgilenen Vali Hacıbektaşoğlu ve Güney Hacıbektaşoğlu, çocukların eğitimleri hakkında da bilgi alarak, geleceğe dair planları konusunda sohbet etti.

Program, çocuklara hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İftar programına; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Vali Yardımcıları Samet Öztürk, Fatih Kurt, Ak Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı, kurum çalışanları ve çocuklar katıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.