Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, ŞEHİTLİK VE MEZARLIKLARI ZİYARET ETTİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Ramazan Bayramı Arifesinde  Garnizon Şehitliği ve kentteki mezarlıkları ziyaret etti.

Kur’an’ı- Kerim okunup duaların edildiği ziyarette Vali Hacıbektaşoğlu, şehitlerin kabirlerini tek tek ziyaret ederek, karanfil bıraktı. 

Daha sonra sırasıyla Şeyh Musa, Şeyh Süleyman ve Zevye mezarlıklarını ziyaret edildi. Ziyaretler esnasında şehitlere ve vefat eden vatandaşlara dualar edildi. Kuranı Kerim tilaveti okundu.

Kabir ziyaretleri için şehit yakınlarının sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulduğunu hatırlatan Vali Hacıbektaşoğlu, “Bugün bu topraklarda hür ve bağımsız yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize borçluyuz. Tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum.” dedi.

Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyarak, Fedakârlık gösteren, kurallara uyan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, Mübarek ramazan bayramlarını tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Şehitlik ziyaretinde Vali Hacıbektaşoğlu’na, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, 3. Komando Tugay Komutan vekili Piyade Albay  Gaffar Gören ve   Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay eşlik etti.

Necmettin Koç, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan ile İl Müftü Yardımcısı Mehmet Aslaner eşlik etti.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.