Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, ŞEHİT SÜLEYMAN SUNGUR’UN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİNDE BULUNDU
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve İl Müftüsü Vahap Kapıcıoğlu ile birlikte Pençe-Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Gara’da bölücü terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen 13 vatandaşımız arasında yer alan hemşerimiz şehit Süleyman Sungur’un Barış Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Sungur ailesine başsağlığı ve sabır dileyerek, acılarını paylaşan Vali Hacıbektaşoğlu, şehit ailesini teselli etti.

Ziyarette, İl Müftülüğü görevlileri tarafından kuran-ı kerim okunarak, dua edildi.

Şehit yakınları ile görüşerek, başsağlığı dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, eli kanlı terör örgütünün sivil vatandaşlarımıza yönelik alçakça yapılan katliamı lanetliyorum.” dedi.

Sön terörist etkisiz hale getirilinceye kadar, terörle mücadelenin azim ve kararlılıkla devam edeceğini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu şehit kardeşimiz Süleyman Sungur’a tekrar Allahtan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.