Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Şehit Ailesi İle İftar Yaptı
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi ile birlikte Şehit “Yıldız” ailesine iftarda konuk oldu.
Vali Hacıbektaşoğlu, 1990 yılında Şırnak/Güçlükonak Çevrimli Köyünde eli kanlı terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan Güvenlik Korucusu Mehmet Yıldız’ın ailesini ziyaret ederek, şehidin aile efradı ile birlikte iftar yaptı.
Şehidin eşi ve çocukları ile sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. 
Şehit ailesine çeşitli hediyeler takdim eden Vali Hacıbektaşoğlu, şehitlerimizin emaneti olan değerli ailelerinin  her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek, aziz vatanımız uğruna canlarını seve seve veren şehitlerimize minnet borçluyuz. Tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla anıyorum. Mekanları cennet olsun.” dedi.
Şehidin eşi Kumri Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kendilerine iftar misafiri olan Vali Hacıbektaşoğlu ile eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendiye teşekkür etti.
Vali Hacıbektaşoğlu’nun ziyaret programında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı’da hazır bulundu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.