Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Sağlık Çalışanları İle İftarda Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi, 
iftar programında sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Siirt Millet Bahçesinde düzenlenen iftar programına; İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, Siirt Eğitim  ve Araştırma Hastanesi Baştabibi Prof. Dr. Selahattin Vural, il Sağlık Müdürlüğü ve hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.
Sağlık çalışanlarıyla birlikte iftar yaparak onlarla bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, sağlık çalışanlarıyla bir arada  olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip, sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramını kutladı.
Vali Hacıbektaşoğlu, Ülke genelinde ve ilimizde koronavirüs ile mücadelede ve her koşulda büyük bir fedakarlık ve özveri ile çalışan sağlık personeline teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
İl Sağlık Müdürü  Dr. Erol Emre Ömür de “Pandemi  döneminde ve her koşulda bizlere he zaman destek olan sayın valimize sağlık çalışanları adına teşekkür  ediyoruz.” dedi.
İftar programı sonunda Millet  Bahçesinde çocuklarla bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, çocuklarla yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler verdi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf demir 2 yıl önce

Sağlık çalışanlarını ötekileştirmemek gerekir. Diğer hastanelerde siirt için önemli bir istihdam. İşsizliğin yoğun olduğu memleketimizde diğer hastaneler hiçe sayılamaz