Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, ÖZEL HAREKÂT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve Polis Özel Harekât (PÖH) Şube Müdürü Aslan Delibaş tarafından karşılan Vali Hacıbektaşoğlu, kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Özel Hareket Şube Müdürlüğünde incelemelerde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, kurumu gezerek inceledi, polislerle bir süre sohbet etti.

Özel Harekât Müdürlüğü Mescidinde polis memurları ile birlikte Cuma namazını eda eden Vali Hacıbektaşoğludaha sonra özel hareket polisleri ile yemekte bir araya geldi.

Güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olduğunu ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, emniyet güçlerinin, mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalıştığını belitti.

Vali Hacıbektaşoğlu, “yıllardır terörle mücadelede çok önemli başarılar sağlayan kahraman vatan evlatlarımıza ve tüm kahraman güvenlik güçlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.