Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Özel Harekât Polisleri İle Sahur Yaptı
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu,  İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Özel Harekât Polisleri ile birlikte sahur yaptı.
Ramazan ayının ilk gününden bu yana iftar ve sahur programlarına katılan Vali Hacıbektaşoğlu, sahur programında Özel Harekât Polisleri ile sahurda bir araya geldi. 
Özel Harekât Polisleri ile sohbet ederek, ramazanı aylarını tebrik eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, başta terör olmak üzere suç örgütleri ile mücadelede de gece, gündüz demeden, büyük bir fedakârlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm emniyet teşkilatı mensuplarımıza teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.“ dedi.
Sahur programına, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ve özel harekât polisleri katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.