Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Ören ve Olgaç, Kayıp Hemşire Güneş’i Arama Çalışmaları Yerinde İncelemelerde Bulundular
banner229

Siirt'in Pervari ilçesinde, piknik yaptıkları sırada Müküs Çayı'na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılan hemşire Eyüp Güneş'i arama çalışmaları sürüyor.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç beraberlerinde ki bir heyetle birlikte arama çalışmalarının yapıldığı alana giderek çalışmalar hakkında AFAD İl Müdürü Cahit Akkoyun ve diğer yetkililerden bilgi aldı ve Güneşin ailesi ile görüştü.

Vali Hacıbektaşoğlu yaptığı açıklamada hemşire Eyyüp Güneş'in bulunması için gereken her şeyin yapıldığını ve bundan sonrada yapılmaya devam edileceğini söyledi.

Arama süresinin uzatıldığını hatırlatan Vali Hacıbektaşoğlu hemşir Güneş bulununcaya kadar arama çalışmalarının sürdürüleceğini ve devletin tüm imkanlarıyla Güneş ailesinin yanında olduğunu sözlerine ekledi.

Milletvekili Osman Ören de yaptığı açıklamada olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve aileye sabır diledi. Milletvekili Ören , Güneş ailesine her türlü desteğin verilmeye devam edileceğini söyledi.

Vali Hacıbektaşoğlu ile Milletvekili Örene il jandarma komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, Pervari Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya AK Parti İl Başkanı Av Ekrem Olgaç, il Genel Meclisi Başkanı Cangir Bayram, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Beğendik Belediye Başkanı Görgün Özdemir ve toplum önderi Lokman Özcan eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.