Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, OPERASYONLARIN DEVAM ETTİĞİ BESTLER DERELER BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
banner229

Vali Hacıbektaşoğlu, Doğan Köyü Bekirtepe Askeri Üs Bölgesi ile terör örgütüne yönelik operasyonların sürdüğü Bestler Dereler bölgesinde İncelemelerde Bulundu.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Eren-10 Şehit Uzm. Çvş. Efe Osman APAYDIN Operasyonu kapsamında güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütü PKK’ya karşı operasyonları sürdürdüğü Siirt ve Şırnak illeri arasında bulunan Bestler Dereler bölgesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Pervari ilçesine bağlı Doğan Köyü Bekirtepe askeri üs bölgesini ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Siirt ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca müşterek sürdürülen operasyonların devam ettiği Bestler Dereler bölgesinde, operasyonu bölgeye hâkim bir noktadan komutanlarla birlikte yerinde inceledi. Yürütülen operasyon ile ilgili bilgi aldı. Kahraman Mehmetçiklere moral verdi.

Vali Hacıbektaşoğlu'nun ziyaretine, Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy,Siirt İl Jandarma Komutan Tuğgeneral Uğur Ertekin ve Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemür eşlik etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, terör örgütüne karşı yürütülen operasyon bölgesine helikopterle giderek, ilk olarak Pervari ilçesi ile Şırnak ve Van sınır üçgeninde yer alan Doğan Köyü Bekirtepe askeri üs bölgesini ziyaret etti.

Doğan köyü askeri üs bölgesini gezerek inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu terör örgütüne karşı kahramanca mücadele veren Mehmetçiklerle sohbet ederek, moral verdi.

Daha sonra operasyonun icra edildiği Bestler Dereler Vadisi kırsalına geçen Vali Hacıbektaşoğlu, operasyonu hâkim bir tepeden inceledi, buradaki askeri yetkililerden bilgi aldı.

Operasyon bölgesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu, Terörle mücadelenin azim ve kararlılıkla devam ettiğine dikkat çekerek,teröristlere karşı kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Vali Hacıbektaşoğlu Vatandaşlarımıza hizmet sunmada en büyük engelin hain terör örgütü olduğunu, terörün bitirilmesi ile vatandaşlarımızın yaşam standartlarının daha da yükseleceğini’ sözlerine ekledi.

Askeri üs bölgesinde incelemelerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Doğan Köyünü ziyaret etti.

“Doğan Köyünde Vatandaşların Sorunları Masaya Yatırıldı”

Cuma namazını asker ve vatandaşlarla birlikte kılan Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Doğan köyü sakinleri ile bir araya geldi.

Vatandaşlara söz veren Vali Hacıbektaşoğlu, sorun ve taleplerini dinledi. Kendileri ile bir süre sohbet etti.

Doğan köyünün geçmişte olduğu gibi bugünde terörle mücadelede kahramanlık gösterdiğini ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, Doğan Köyümüz hizmetlerin en güzeline laiktir. Köyümüzün yol, içme suyu ve alt yapı gibi sorunlarının en kısa zamanda çözüleceğini belitti.

Bölgemizin artık terörle değil, hizmetlerle anılması gerektiğini vurgulayan Vali Hacıbektaşoğlu, ‘Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları ve refah düzeylerinin yükseltilmesi için, çalışmalara aralıksız devam edildiğini sözlerine ekledi.

Doğan Köyünde çocuklarla da bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Siirt’te döndü













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.