Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu Onuruna Veda Yemeği Verildi
banner229

Son valiler kararnamesi ile Zonguldak Valiliğine atanan Osman Hacıbektaşoğlu onuruna veda yemeği verildi.

İl Özel İdare Genel Sekreterliği sosyal tesislerinde verilen yemekte Vali Osman Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu masaları tek tek dolaşarak davetlilerle görüştüler.

Yemeğin yenilmesinin ardından vali Hacıbektaşoğlu bir konuşma yaptı. Konuşmasında Siirt’e hizmet etmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının personellerine, stk temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve tüm Siirtlilere teşekkür ederek helallik istedi.

Veda programına; Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül,AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, İl protokolü, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, kurum müdürleri, STK ve siyasi parti temsilcileri, Mahalle ve köy muhtarları, iş insanları, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Osman Hacıbektaşolu'na bugün saat 18'de valilik önünde uğurlama töreni düzenleneceği öğrenildi.

GÜVENLİK NOKTASINDAKİ GÖREVLİLERLE VEDALAŞTI

Veda yemeğinin ardından Vali Osman Hacıbektaşoğlu,Eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte Kezer Jandarma güvenlik noktası ve Kilit-1 polis güvenlik noktasında görevli güvenlik personellerine veda ziyaretinde bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, güvenlik güçlerine kolaylıklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.