Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Kurtalan İlçesinde Vatandaşlarla İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Mübarek ramazan ayının manevi ikliminde toplumun değişik kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kurtalan ilçesinde düzenlenen toplu iftar programına katıldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Caddesinde düzenlenen iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaklaşık üç bin kişinin katıldığı iftar programına; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, Kurtalan İl Genel Meclis üyeleri, ilçe kurum amirleri, Mahalle ve köy Muhtarları,  STK temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, iftara öncesi katılımcıların masalarını gezerek kendileri ile bir süre sohbet etti, hatırlarını sordu.

Birlik ve beraberlik mesajları veren, Vali Hacıbektaşoğlu, Mübarek ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın daha da güçlendiğini belitti.

Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Vali Hacıbektaşoğlu, iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Program, yapılan duanın ardından son buldu.

KÖY MUHTARLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ 

İftar programı sonrası Kurtalaan Öğretmenevi’nde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, muhtarlarla sohbet etti, sorun, talep ve beklentilerini dinledi.

Muhtarların ramazan ayını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, “Devletimiz tüm imkanları ile he zaman yanınızdadır. Yanınızda olmaya devam edecektir” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.