Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Köy Muhtarlarının Sorun ve Taleplerini Dinlemeye Devam Ediyor
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Köy muhtarlarının sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.
Vali Hacıbektaşoğlu, köylerimizin ihtiyaçlarını tespit etmek, köylerin sorun ve taleplerini hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla Siirt/Merkez ve ilçe köy muhtarlarını makamında kabul etti.
Vali Hacıbekatşoğlu, Siirt Merkeze bağlı, Yazlıca Köyü Muhtarı, Hüsnü Aydın, Eruh/Çırpılı Köyü Muhtarı Hüseyin Tutcan, Kurtalan/Çeltikbaşı Köyü Muhtarı Halit Saçik, Şirvan/Yağcılar Köyü Muhtarı Ramazan Kepkan, Şirvan/Belençay Köyü Muhtarı Abduarrahman Güncüm ve Şirvan/Taşkaya Köyü Muhtarı Nevzat Batumak’ı makamında kabul ederek, kendileri ile bir süre görüştü. Sorun, talep ve beklentilerini dinledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu,”Muhtarlarımızın dile getirdiği talep, istek ve şikâyetleri çözüme kavuşturmak devletimizin önceliğidir.” dedi.
Köy muhtarlarının sorun, talep ve beklentilerini tek tek dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, ilimiz genelinde tesis edilen huzur ve güven iklimi ile birlikte hizmetlerin ve yatırımların artarak devam edeceğini belitti.
Köylerimizin taleplerini imkânlar dâhilinde en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, başta İl Özel İdaresi olmak üzere ilgili birimlere talimat verdi.
Köy Muhtarları da Vali Hacıbektaşoğlu’na köylerin sorun ve taleplerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.
Ziyarette, İl Özel İdare Genel Sekteri Hifzullah Canpolat’ta hazır bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.