Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Hz. Fakirullah (Güres) Caddesindeki İyileştirme Çalışmalarını İnceledi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi tarafından yapım inşaatı hızla devam eden Hz. Fakirullah (Güres) Caddesi iyileştirme çalışmalarını inceleyerek, denetimlerde bulundu.

Kentin sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamına değer katacak ve aynı zamanda şehrimize yeni bir estetik görünüm kazandıracak olan Cadde de devam eden alt yapı ve yenileme çalışmalarını inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu, firma ve belediye yetkililerinden bilgi aldı. Cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, sorun, talep ve şikâyetlerini dinledi.

Hz. Fakirullah (Güres) Caddesinde yapılan iyileştirme çalışmaları ile ilgili esnaf ve vatandaşları bilgilendiren ve görüşlerini alan Vali Hacıbektaşoğlu, “Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın gösterdikleri sabır ve hoşgörüden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.“ dedi.

Güres caddesi alt yapı ve yenileme projesinin kentin en büyük yatırım projelerinden biri olduğuna dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu, inşaat süresince tüm esnaf ve vatandaşlarımızdan sabır beklediklerini ifade etti.

Kente yakışır bu projenin hizmete girmesi için yoğun çaba harcadıklarını belirten Vali Hacıbektaşoğlu, ‘Kentin sosyal, kültür ve sanat yaşamına renk katacak olan caddenin biran önce tamamlanması için çalışmaları hızlandırdık, inşallah caddemizi en kısa sürede tamamlayarak, kadirşinas Siirtli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Caddemiz bittiği zaman Türkiye’nin en iyi modern örnek caddelerinden biri olacaktır.’ diyerek, sözlerini tamamladı.

Vali Hacıbektaşoğlu’nun inceleme programında, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, Fen İşleri Müdürü Özcan Balık ve diğer belediye yetkilileri de hazır bulundu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.