Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, ”Hayat Boyu Öğrenme” Haftası Etkinliklerine Katıldı
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerinin açılışını gerçekleştirdi.
Vali Hacıbektaşoğlu, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yıl Sonu Sergi Açılış programlarına katılarak sergilenen el emeği göz nuru ürünleri inceledi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Siirt Belediyesi, ÇATOM ve ADEM’in işbirliği ile düzenlenen hafta nedeniyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.
Hafta kutlamaları kapsamında kurumlar tarafından açılan kurslarda üretilen biçki dikiş, makrome, bijuteri, resim ve seramik gibi değişik alanlardaki eserlerden oluşan serginin açılışı yapıldı. 
Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen serginin açılışına katılan Vali Osman Hacıbektaşoğlu davul zurnalı halk oyunları ekibi tarafından karşılandı. 
Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra sergiyi gezerek sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. 
El emeği göz nuru ürünleri inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu, kursiyerleri ve usta öğreticileri kutladı.
Sergiye il Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Belediye Başkan Danışmanı M. Şefik Erden ve bazı kurum müdürleri ile kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.