Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Halk Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe, Belde ve köy ziyaretlerinin yanı sıra taziye ziyaretlerine de devam ediyor.
Vali Osman Hacıbektaşoğlu, dün akşam Siirt-Batman Karayolunda meydana gelen elim trafik kazası sonucu vefat eden Mehmet Naci Kılınç, Hayrettin Yiğiter ve Abdurahim Türksoy'un ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak, ailelere taziye dileklerini iletti, başsağlığı ve sabır diledi.
Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, elim bir trafik kazası sonucu vefat eden vatandaşlarımıza Cenab-i Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Hepimiz büyük bir üzüntü içindeyiz. Acılı ailelerimize başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.
Kılınç, Yiğter ve Türksoy aileleri de kendilerini bu acı günlerinde ziyaret ederek, acılarını paylaşan Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkür etti.
Vefat eden Vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.