Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, HALK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
banner229

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret eden Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Hz. Fakirullah (Güres) caddesinde esnaf ve vatandaşlarla görüştü, sorun ve taleplerini dinledi.
Cadde boyunca karşılaştığı vatandaşlarla da görüşen ve kendisine iletilen sorun ve talepleri dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşların sıkıntılarına çözümler üretti.
Esnaf ve vatandaşların gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Hacıbektaşoğlu, esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederek, esnaflara bol kazanç temennisinde bulundu.
ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU İNŞAATINI İNCELEDİ
Esnaf ziyaretinin ardından Vali Hacıbektaşoğlu, yapım inşaatı hızla devam eden ‘Çok Amaçlı Spor Salonu’nda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
Bahçelievler Mahallesi, Cemil Ertekin Caddesi üzerinde 4.420 m² arsa üzerine inşaatı devam eden Çok Amaçlı Spor Salonu projesi hakkında bilgiler veren Vali Hacıbektaşoğlu; “Spor salonunun 4 kattan oluştuğunu, içerisinde, çeşitli spor branşlarının antrenman ve müsabakaların yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler, müzik, sanat, akıl zekâ, teknoloji ve inovasyon atölyeleri, sosyal sorumluluk ve gönüllülük projeleri, okuma ve eğlenme etkinlikleri gibi oldukça geniş ve zengin bir çeşitlilikte faaliyetler gerçekleştirilebilecek bir salonu inşallah en kısa sürede gençlerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu’na İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu eşlik etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.